2006/01/20

Un blog on intercanviar pensaments

Hola a totes i tots els bloggers. Aqui comença el meu camí per aquest món que últimament m'està interesant bastant. La veritat es que l'he creat perque desde fa un temps vaig repassant els blogs dels companys de la Joventut Socialista de Catalunya i m'han fet enveja i a la vegada m'han entrat ganes de tenir un lloc propi per a poder expresar-me i escriure publicament sobre els sentiments quem produeixen les experiències de la vida cuotidiana.
Però tampoc us vull enganyar, aquest blog també l'he creat per contribuir a la blogsfera Socialista ja que crec que en els temps que corren es necesari extendre el nostre missatge per a tot arreu i que millor que per internet. La veritat es que la dreta més reaccionaria d'aquest país està molt ben organitzada en aquest mundillu i per aixó amb més raó nosaltres els socialistes em de crear una sèria de vincles a traves de la red que serveixi per a informar i donar veu de les notres propostes polítiques i els nostres pensaments sobre els fets que vagin succeïnt.
Per a ser el primer em sembla que ja m'he allargat prou, espero que aquest sigui un forum on els progressites d'aquest pais puguin dir la seva sempre que vulguin.
Salut i Socialisme

7 Comments:

At 10:05 p. m., Anonymous Anònim said...

Hola cusinetttt!!! Per variar soc la primera persona en inaugurar el teu blog!! Això ja comença a ser tradició!!!! Haver si en el pròxim blog que fagis montem un acte en plan professional...rollo com fan amb els vaixells, que els hi tiren una ampolla de cava (i dpres ens la fotem..jeje) Apa piru a mumir que només dic tonteries.. Nanit!!
MUAK

 
At 3:47 p. m., Blogger Serguéi Vergara said...

Hola Xavi!
només dirte que felicitats per decidirte a entrar en aquest mon, en la globosfera i instarte a que participis i fem d'aquesta colla de blogs un lloc d'enriqueixement comú!

Atentament,
Sergio Fderació maresme ;)

 
At 9:03 a. m., Blogger Eu said...

Hola Xavi!

Benvingut a la blogosfera i felicitats pel blog! Esperem les teves reflexions.

Petons!

 
At 10:24 p. m., Blogger Oriol Vaquer said...

Que tal diable,

Pel que veig hi ha bastantes coses que ens uneixen.

Felicitats pel blog, com més serem més riurem.

Salut i República

 
At 5:55 p. m., Anonymous Anònim said...

Buenas Xavi, soy el Jonatan de L'H. A ver komo va el blog lo iré mirando d bz en kuando.
Laia, Paloma y yo tb hemos hexo uno, a ver que tal.
wenu 1 abrazo y k vaya to bien
Salud y Repúblika

 
At 11:34 p. m., Anonymous Anònim said...

Q pasa primo!!!
Weno pues com totom felicitats pel blog q pel q veig va x bon cami.
Yansvurem!
Salut i socialisme!


OI!

 
At 5:04 a. m., Anonymous Anònim said...

Zakaj pa ne:)

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home