2006/01/30

M'ha arribat un MEME

En primer lloc m-agradaria saber quina es la definició de meme, encara que no se el seu significat suposo el que s´ha de fer. En aquesta ocasió el meme m´arrivat per part de l´Oriol Vaquer. Em demana que expliqui 5 habits extranys que tingui, és a dir maníes.

Doncs cap alla que vaig:

1, Sóc adicte als minijuegos, cada dia em passo per aquesta web per a veure els nous jocs que i pengen. Si n´hi ha algún que m´agrada m´hi puc passar estones llargues.

2, A casa sempre he de seure a la mateixa cadira a l´hora d´anar a dinar o a sopar, sinó és com si el menjar em sentés malament.

3, Desde ja fa un temps m´he de posar a domir amb la tele encesa, encara que programada per a que s´apagui al cap de mitja horeta. No sé posarme a dormir en silenci.

4, Sóc molt vago per a fer coses, però com m´entri al cap qualsevol cosa per tonteria que sigui, no paro fins a realitzarla o aconseguirla.

5, Aquesta és la última manía que tinc i va relacionada amb el món blogaire. Desde que m´he començat a ficar en aquest món, em puc passar un tou d´hores navegant de blog en blog i de bitacora en bitacora.

Bueno aqui deixo les meves maníes així m-aneu coneixent una mica més. per el que he entés, el que de fer ara és liar a 5 persones més per a seguir a,mb aquest meme, elsa fortunats són..........


Jona de LH
Sergio Garcia
Xesco Gomar
Ferran Asencio
Paco Aranda

PD: si falten signes de puntuació al text, és pq el teclat fa el burro, no es que el burro sigui jo, encara que una mica també.


Salut i socialisme

2 Comments:

At 12:06 p. m., Blogger Jonatan García said...

Acepto el reto, pero lo hare en mi blog, k si no lueg laia y paloma me diran k monopolizo ete...XD. (a más así te hago ir hasta all´, y konsigo tener + visitantes, jeje)

 
At 3:14 p. m., Blogger Fer said...

Tres en uno, respondido el meme está.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home