2011/07/26

Parlant de l'ambulatori

Torno a escriure perquè tot i que l'anterior govern hagi deixat un gran deute, no em puc callar algunes qüestions.

Escoltant el ple extraordinria del passat dimecres 20 de juliol m'agradaria fer algunes reflexions al respecte:

- Convocar un Ple extraodinari a les 12 del migdia és intentar evitar l'assitència dels regidors.

- El ple és innecesari a data de dia 20, es va demanar extraordinari i es va trucar a l'Alcalde només entrar la moció, per poder debatre i treure una força unitària abans que es produís el tancament. Dir que es un gast innecesari i que l'oposició només vol cobrar és una barbaritat. Ja van dir que renunciàven a les dietes d'aquell Ple.

- "Racionalitzar, estalviar i seguir amb el mateix sevei", en aquest cas, és mentida. Tenir un metge per tota la comarca, no és seguir amb la mateixa qualitat de servei.

- Amb una cosa estic d'acod, no és responsabilitat directa de l'Ajuntament, però no per això, hem de deixar de fer front comú per reclamar els serveis que els sitgetants i sitgetanes es mareixen. L'actual govern municipal ha votat en contra de reclamar que el CAP de Sitges segueixi obert per la nit, així com el manteniment del consultori de Garraf.

- Tancar el servei d'urgències nocturn de l'ambulatori els mesos de juliol i agost és animalada i una falta de visió enorme. Si s'ha de tancar potser que ho fem en altres mesos de l'any i no cuant Sitges té el nivell de població més alt de tot l'any. Com diu l'Oscar Ortiz no reduirem el nombre de bombers a l'estiu perquè toca retallar, una mica de criteri.


 Aquí queda.